Affärsidé:

Att på ett smidigt och effektivt sätt erbjuda kundanpassade lösningar för att fylla behov som vi upptäcker i vardagen. Detta görs under olika varumärken.

 

nyheter

vad är på G just nu?

 

2006-05-09 planboken.nu lanserar ny webbplats.

Idag så lanserar vi planboken.nu nya webbplats. Tanken är att den nya sidan ska locka fler personer till köp och även fånga mer blickar. Vi lanserar tillsammans med den nya sidan, våra nya plånboksskärp som vi tror kommer bli en given succé!

Ge oss synpunkter på vår nya webbplats så vi kan förbättra den ännu mer på adressen info@planboken.nu.
2006-03-28 LN Groups hemsida får ett lyft.

Idag så lanserar vi vår nya hemsida som ligger mer i tiden. Vi väljer här att exponera våra varumärken och verksamheter på olika sidor under knappen verksamheter.

Ge oss synpunkter på vår nya webbsida så vi kan förbättra den ännu mer på adressen info@lngroup.se.


 

2006-01-04 De nya plånböckerna har anlänt.

Från och med idag så kommer vi att skicka ut de nya plånböckerna Classic, Party, Sport och Icecold som har varit restnoterade. Eftersom vi haft lite problem med leveransen så har vi haft ett avbrott i våra leveranser.

För mer information se www.planboken.nu


 

2006-01-03 Nytt redovisningssystem.

Vi har investerat i ett nytt redovisningssytem som heter Stepone Integra nxt från Montania systems. Fördelarna med detta system är att det är byggt för Mac OSX. Detta kommer att ge förbättringar för våra redovisningskunder.


 


2005-12-22 Nya produkter under utveckling på planboken.

Vi har nya produkter på gång på planboken.nu. En vattentät plånbok och ett plånboksskärp. Håll utkik på www.planboken.nu. Vi håller nyhetssidan uppdaterad när det kommer mer information om detta.


 Vidare till kontakt -->

Copyright 2006 LN Group HB - Box 45009, 104 30 Stockholm - E-post: info@lngroup.se - Design av Grewin